måndag 17 maj 2010

Ljuvligt

Den ljuva ledigheten blev just så, ljuv alltså. Inga i detalj inplanerade dagar utan lite så som det föll oss in. Barnen har vi knappt sett röken av; de har lekt loss de här dagarna med sina små kompisar. Ena stunden här och nästa stund hos kompisen och som i Oscars fall Askims simhall där han tillsammans med klasskompisen A och dennes pappa, simmade, hoppade och åt chokladboll. Och det gick ju väldigt bra trots att vi inte hittade cyklopet som han så gärna ville ha med sig.

Gustav kan ha kommit in i sin första trotsålder...han är MYCKET bestämd med vad han vill göra och defintift vad han INTE vill göra, såsom äta det vi andra äter, ta på kläderna förutom ytterkläderna för det bästa han vet är att få gå ut...eller "tut" som han säger. Orden kommer fler och fler för varje dag: "nöppna", "böja", "tappan", "née", ja, ni märker ju själva, man förstår nästan allt han säger numera.

Johan är på kursinternat i Båstad må-fr den här veckan; träningskläderna nerpackade för "det kan finnas tid att springa, i så fall tidiga morgnar", enligt kursanordnaren. Kämpa på Johan, fem dagar kvar till varvet!

Själv tänker jag inte träna för här finns definitivt inte tid, inte ens tidiga morgnar.

Inga kommentarer: