söndag 15 februari 2009

vattenkoppor i repris

En vecka utan dator har förflutit och detta på grund av att jag själv drog ur alla sladdar och bar datorn från sin hemvist i arbetsrummet. Ja, före detta arbetsrummet vill säga eftersom det i fortsättningen ska fungera som 'the master bedroom' i huset. Under de vita tapeterna framträdde det sköna 70-talets orange- och brunfärgade blommiga tapet och lite förvånande känner jag att rummet ter sig varmare med annan färgsättning än vit. faktum är att jag känner mig lite mätt på den vita färgen. Fram för mer färg! Imorgon ska jag beställa tapeter och förhoppningsvis har vi dem på onsdag så att jag kan börja tapetseringen redan före helgen.

Föga förvånande kom de första vattenkopporna på Johanna ganska exakt två veckor efter Oscars insjuknande. Gustav var inte heller han sen på det utan blev prickig dagen efter storasyster. Johanna hade en jobbig klåda i två dagar ungefär och förutom en liten gnuggande näve i örat har Gustav kommit relativt lindrigt undan. Johanna har utöver vattenkopporna åkt på en förkylning med tröttsam rethosta så Oscar fick gå ensam på gårdagens barnkalas. Jag är så trött på alla förkylningar och att inte känna sig helt frisk, så idag åkte jag iväg och storhandlade på ICA maxi och på inköpslistan för kommande vecka fanns enbart vego- och fiskrätter med massor av rotfrukter. Dessutom handlade jag mängder av apelsiner, äpplen, päron och granatäpple så nu är det hälsovecka som gäller. Kanske att jag även ska ta tag i konditionen också men vid närmare eftertanke får det räcka med barnvagnspromenader ett tag till.

Gustav sover och de stora barnen sover också snart. Johan har precis läst för dem om Gusten grodslukaren, så nu ska jag gå upp och säga god natt.

Inga kommentarer: