söndag 20 december 2009

Glögghelg

Det blev en synnerligen social helg som inleddes med glögg här tillsammans med trevliga grannar, tillika barnens kompisar föräldrar, på fredagen. Efter en lång frukost på lördagen åkte vi in till stan för att klippa Oscar och Johan. Gustav är även han i stort behov av en klippning men att sätta honom i en frisörstol skulle aldrig fungera så den biten får jag sköta så länge. Vid tresnåret åkte vi till Nina med familj som ställde till med glöggträff och pyssel för barnen. När barnen hade pysslat lite, vi druckit glögg och pratat med gamla vänner och bekanta, var det dags att styra kosan till Christian och Tina. De hade köpt nya snygga innedörrar till hela huset. Lille Anton är så frestande att hålla och bära på men denna gång var han inte förtjust i att vara i någon annans famn än just sin mammas.

Nu ska jag gå ner och hjälpa Johanna och Emelie att göra marsipanfigurer i choklad. Oscar håller på att planera hans och Johannas uppträdande imorgon och vill att det ska vara fint, så han har dammsugit övervåningen och är nu i färd med att snygga till badrumsgolvet.

Lite senare är det gymnastikuppvisnig för Johanna så då ska vi dit hela högen. Nä, hög tid att gå ner och avlasta Johan.

Inga kommentarer: