söndag 11 januari 2009

Barrigt

För att undvika att bli smittad av barnens influensa, skulle man idag ha behövt ett munskydd för det har hostats och nysts i princip hela dagen. Febern hade sjunkit till 38,5 nu på kvällen och de är bra mycket piggare än igår kväll. Gustav har nyst några gånger och känts lite varm men än så länge inte i närheten av sina syskons temperaturer, tack och lov. Johan och jag har varit lite hypokondriska kanske för att vi inget hellre vill än att bli skonade från detta virus. Jag hoppas inte att det bryter ut under veckan eftersom det blir en tur till Växjö på fredag för att närvara vid Christians polisexamen. Från och med 19 januari gäller det att hålla sig i skinnet (åtminstone runt Frölunda...)för då börjar han sin aspiranttjänst.

Regnet skvalar utanför fönstret och egentligen hade det varit på sin plats med en promenad för det har verkligen varit en innedag idag. Oscar och Johan har spelat Star Wars, Johanna ville spela något "tjejspel" men somnade i soffan i väntan på hennes tur, jag har plockat undan julsakerna och skickat ut den extremt barrande granen. Halva köksgolvet fullkomligt täcktes av barr och granen hade inte många kvar när Johan bar iväg den till tippen.

På eftermiddagen såg vi Mamma Mia; Johanna var väldigt entusiastisk och följde med i filmen medan Oscar hellre ville spela datorspel.

Imorgon ska Johanna på återbesök till tandläkaren för att kolla om hennes andra framtand har vuxit fast. Om den fortfarande är lös, kanske de måste dra den också. Det räcker med den gluggen hon har, hoppas verkligen inte att den behöver dras.

Inga kommentarer: