söndag 8 mars 2009

Oscars möte med idolerna

Aldrig hade jag väl ha trott att jag frivilligt skulle följa med på en science fictionmässa men idag bevisades motsatsen. Hela familjen packades in i bilen alltmedan snön virvlade ner från en grå vinterhimmel med målet att träffa hela Star Warstruppen. Först höll vi på att hamna på scrapbooking som något oväntat mässade samtidigt men till slut hittade vi rätt entré och till Oscars stora förtjusning hälsades vi välkomna av en klonsoldat ur storm trooper. När vi kom lite längre in såg vi fler och fler av dessa kloner och Oscar gick inte att stoppa när han fick korn på R2D2 som stod och hängde med Boba fett. Mäktigt måste även jag erkänna var det när hela gänget med Darth Vader i spetsen tågade genom mässhallen. Sammanfattningsvis var det rätt kul att se alla vuxna som likt barn i en godisaffär vände och vred på affischer med samlarstatus och pratade med försäljarna om värdet av små leksaksgubbar, men allra roligast var det att se Oscars glädje och hur han gick fram och sa hej till alla utklädda figurer. Johanna tyckte mest att det var läskigt men lite fascinerad var hon ändå.


Efteråt tog vi varsin burgare på McD och därefter var det dags att åka och lämna Oscar hos kompisen Oliver. Johanna, Gustav och jag la oss och softade en stund och G blev så trött efter en stunds busande med storasyster att han somnade. Öron- inflammationen håller nog på att ge med sig men han det verkar som om han blir lite trött av antibiotikan.

På gymnastiken ett par timmar senare ramlade Johanna och fick världens fläskläpp vilket resulterade i att hon inte ville gå tillbaka in i gympahallen, så vi sa hej då och åkte hem istället.

Inga kommentarer: