fredag 6 november 2009

Överskottsenergi

Innan klockan slog tolv idag hade jag kört Oscar till skolan, handlat, tittat in på vårdcentralen för att se om det var möjligt att vaccinera mig, kört hem igen, serverat frukost till Johanna som inte hann äta innan vi åkte iväg med Oscar, säga hej och välkommen till Saga som kom för att leka med Johanna, "natta" Gustav till middagsvila, sy gardiner, ge Gustav mat, laga lunch till oss andra, plocka ur diskmasinen och fylla den med nytt, byta blöja på Gustav....och där slog klockan tolv.

Därefter car det dags att hämta Oscar, köpa frimärken på ica, lägga på ett viktigt brev, hem, bjuda mamma & pappa på överbliven prinsesstårta, på med ytterkläder igen, köra Oscar till Johans jobb där vi bytte barn; J körde Oscar till ett kalas på Lekstan i Askim där Simon hade födelsedagskalas.

Här skulle man kunna tänka sig att det vore på sin plats att åka hemåt och ta det lite piano men jag tog en avstickare till Ikea med en sovande Gustav i baksätet för att inhandla ett tyg som nu åter fanns i sortimentet. Johan slöt upp och vi intog fredagsmiddag tillsammans med ett helt gäng andra småbarnsföräldrar som inte orkade laga mat hemma denna kväll. Johan hämtade Oscar och vi andra tre betalade tyget och åkte hemåt i mörkret.

Nu, efter både Barda och Bobster är det definitivt dags att sova för åtminstone de små i familjen. Även för de stora lurar John Blund runt hörnet så det blir förmodligen en tidig kväll.

Inga kommentarer: